Herbers f.a.a.

Stuurboord 53

9501 JG Stadskanaal

t. (0599) 63 77 60

m. (06) 54 71 69 07

e. info@herbersfaa.nl

 

Administratie

Het begint met de verplichting om een deugdelijke administratie te voeren, maar een goede administratie verschaft u vooral inzichten om het bedrijf optimaal te sturen. Is het bedrijf financieel gezond? Welke risico’s komen er aan en hoe spelen we daar op in?

Herbers kan u op verschillende manieren helpen, van een eenvoudige controle tot de complete boekhouding, van een financieel overzicht tot complete analyses.

Herbers werkt met SnelStart administratieve software, maar kan ook met andere systemen overweg.

Diensten

NieuwsNieuws.htmlNieuws.htmlshapeimage_1_link_0

Herbers klikt met:
hardwerkende ZZP-ers
drukke middenstanders
bezige BV’tjes
vlijtige VOF’jes
snelle starters

Jaarrekening

Het samenstellen van een duidelijke en correcte jaarrekening is een verantwoordelijke klus. Vroeger hadden alleen BV’s de verplichting om hun jaarrekening te publiceren, maar tegenwoordig is het voor iedereen verplicht om een winst- en verliesrekening én een balans op te maken bij alle fiscale aangiften.

Een goede jaarrekening geeft u belangrijke inzichten, maar is ook een handig hulpmiddel bij controle achteraf, want zo kunt u eenvoudig de samenstelling en herkomst van de posten in de aangifte herleiden.

Salarisadministratie

Mocht uw onderneming toe zijn aan of reeds beschikken over personeel, kunnen wij ook deze administratie voor u verzorgen. Als werkgever komen er allerlei zaken op u af. Zo dient u een eerstedagsmelding te doen bij indienstname van nieuw personeel, een juist en duidelijk personeelsdossier aanleggen, een arbeidscontract opstellen enzovoort.

Herbers kan u hierbij van dienst zijn. Wij communiceren digitaal met de belastingdienst en beschikken over modelcontracten en diverse formulieren waar u als klant kosteloos gebruik van kunt maken.

Fiscale aangiften

Herbers verzorgt alle voorkomende aangiften voor de belasting, zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen, dividendbelasting, inkomstenbelasting etc.

De opgedane ervaring, in combinatie met snelle toegang tot relevante informatie, zorgt ervoor dat Herbers goed weet wat mogelijk is en wat niet. Zo haalt u altijd maximaal rendement uit uw aangifte.

Indien nodig kan Herbers ook voor u overleggen en onderhandelen met de belastingdienst.